Fri04252014

Last update09:19:26 PM GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel

30- PËRDORIMI I MISVAKUT, BRUSHËS DHE PASTËS SË DHËMBËVE

  • PDF

Pyetja:

Ka ndodhur që të dëgjoj disa mendime rreth përdorimit të brushes dhe pastës për pastrimin e dhëmbëve gjatë ditëve të Ramazanit. Desha të më tregoni a lejohet përdorimi i saj apo jo?

Përgjigja:

Nuk ka problem rreth përdorimit të tyre duke pasë kujdes që të mos pish diçka nga uji që përdorë për pastrimin e dhëmbëve. Agjëruesit i lejohet të përdorë edhe misvakun, duke mos kushtëzuar kurrfarë kohe. I lejohet në fillim por edhe në fund të ditës, të gjitha këto janë të mundshme për të...

Shejh Ibën Bazi.

Përshtati Lulzim Susuri

http://www.ehlihadithi.com

Add comment